Wallstickers verdenskort

Wallstickers verdenskort – Find et verdenskort som wallsticker her!

Det er blevet meget trendy at dekorere sine vægge med wallstickers. Har du f.eks. nogle helt hvide vægge kan du bryde det vide og på en meget kreativ måde dekorere væggene med alverdens forskellige motiver i form af wallstickers.

Har du en tom kedelig væg i stuen eller et andet sted i hjemmet? Hvorfor ikke fylde pladsen ud med et flot verdenskort i en farve der passer til dit hjem og din indretning.

Wallstickers er virkelig blevet populært på det seneste og de fås i alverdens former, farver og størrelser.
Det er smart fordi det er nemt at sætte op og nemt at pille ned igen.
Det er langt nemmere og for det meste også pænere, end hvis man selv begynder at male på væggen, eller benytter tapet med motiver.

Stort udvalg af Wallstickers verdenskort

verden_det_m-p

Billede fra dimaria.dk

Wallstickers verdenskortet kan fås i flere forskellige udgaver. Nogle er mere detaljeret end andre.
Du kan for eksempel vælge et wallstickers verdenkort der er formet i prikker.
Prikker i forskellige størrelser. Her er hvert land ikke præcist afbildet, men man er ikke i tvivl om, at det er vores smukke verden, man står og kigger på.
Du kan få Wallstickers verdenskort i de rigtige farver og med alle landenes navne på og du kan få dem, så det ligner et gammelt slidt verdenskort.

Det mest populærere wallstickers verdenskort er detaljeret og har samme farve over det hele. Ligesom det der vises på billedet. Det kan fås i over 20 forskellige farver og i flere forskellige størrelser, så det passer lige præcis til din indretning og til dine pladsforhold.

I stedet for et motiv af hele verden kan man også vælge at købe et kort over vores ejet dejlige lille land, eller vælge i kort over Italien, Frankrig eller Afrika.

Wallsticker med Danmarkskort 349,- FRI LEVERING

Priser:
Priserne svinger alt efter hvilken størrelse man skal bruge, men priserne ligger fra omkring 400 DKK for de mindste størrelser og omkring 1299 DKK for de største.

Detaljeret verdenskort til 499,- FRI LEVERING

Størrelser og farver:
Alle de wallstickers vi har kigget på, kan fås i mere end 20 farver og mange forskellige størrelser.Du kan med 100% sikkerhed finde et wallsticker der passer til dit behov

Hjælp til opsætning

Se også vores artikel om opsætning af wallstickers her

Hos Boligfix anbefaler vi DiMaria Wallstickers hvis du ønsker professionelle wallstickers til væggen. DiMaria Wallstickers fremstiller og designer selv alle deres wallstickers i Danmark, i bedste kvalitet og til fornuftige priser.

Klistermærker til væggen


Wallstickers er en slags klistermærker til væggen. De er blevet vældigt populært at bruge for at bryde en stor ensfarvet væg. Ikke bare verdenskort nævnt her ovenfor, men også tekster og citater er blevet særdeles trendy.

Hos DiMaria Wallstickers har de specialiseret sig i citater og tekster til væggen. Så uanset om du ønsker en “Home sweet Home” i entreen, eller en tekst med kaffetyper, grøntsager, krydderier eller noget helt andet til køkkenets væg, så finder du det hos DiMaria Wallstickers.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Opsætning af wallsticker

Leave a comment

Your email address will not be published.

*
Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/boligfix.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3314